Advertisement

Izmir Meteor : Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... : Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi.

Izmir Meteor : Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... : Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi.. Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

İzmir'de 5 günlük hava tahmini. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from www.cumhuriyet.com.tr
31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir hava durumu 15 günlük tahmini. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü.

Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. 45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. İzmir hava durumu 15 günlük tahmini.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İzmir ve Manisa'da düşen meteor böyle görüntülendi ⋆ ...
İzmir ve Manisa'da düşen meteor böyle görüntülendi ⋆ ... from gazetekralhaber.com
Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor.

İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir.

İzmir hava durumu 15 günlük tahmini. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. 45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from www.or6.net
45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Gökyüzünde ilerleyen ve bazı kameraların çektiği göktaşı.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Türkiye'nin batısında, i̇stanbul'dan muğla'ya uzanan geniş bir bölgede akşam saatlerinde bir göktaşı görüldü. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir ilinin en güncel 15 günlük hava durumu i̇zmir meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle perseid meteor yağmurunu izlemek için şanlıurfa, ankara, zonguldak, i̇zmir, eskişehir, çanakkale. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor.

Posting Komentar

0 Komentar